Titel på sidan

Utsättning av hus.

Det första man gör innan markarbetet har börjat är att markera ut vart husgrunden ska stå. Detta kan göras tillsammmans med kommunen så att dem kan hjälpa er med att markera vart huset ska stå utifrån bygglovet. Mätteknik rekommenderar alltid att göra detta tillsammans med kommunen, då en eventuellt felplacering blir dyrare och dyrare ju längre man har kommit i processen. Det viktiga är att slutresultatet blir rätt, att husgrunden står perfekt utplacerad på tomten, samt att allt är helt rak och står perfekt i höjdled. Priset för utsättning av husgrunden varierar från kommun till kommun, så vänligen gör en undersökning innan ni startar era projekt. Kontakta oss på Mätteknik Stockholm om ni har funderingar kring utsättning av husgrunder!

Areamätning.


Vi på Mätteknik Stockholm använder oss utav den senaste tekniken samt instrumenten för att räkna fram arean av er bostad, garage, lokal eller lägenhet. När vi utför en areamätning överlämnar vi ett intyg i form av pdf där metod samt instrument anges. Våra beräkningar sker med hjälp av den senaste SIS av svensk standardisering, och vi ser alltid till att uppdatera oss skulle nya tekniker och verktyg komma fram. Mätteknik Stockholm anlitar ni med säkerhet gällande modernisering, bostadförsäljning, nyproduktion och annat som kräver en professionell och preciserad mätning.

Vi på Mätteknik Stockholm kan även ta fram relationsritningar när vi gör en areamätning. Detta ser till att relationer mellan element är försedda med rätt teknik och noggrannhet, och dessutom så ökas ert värde på bostaden i processen. Vi har utfört flera tusen areamätningar och är alltid redo att hjälpa er och ert nästa projekt. Vi har arbetat i över 20 år och använder alltid dem mest moderna areauppgifterna, vilket innebär att ni som gör en areamätning hos oss är i trygga händer som både köpare och säljare. Om du har några frågor om mätning och innehållet i standarden, tveka inta att kontakta oss på mätteknik Stockholm så hjälper vi dig.
Projekteringsmätning.


Mätteknik Stockholm AB är ett mätningskonsultföretag inom bygg- och anläggningsbranschen. Vi utför och tar sig an all sort av projekteringsmätning enligt era behov. Från relationsmättming till projekteringsmätning, volymberäkningar till areamätning, utstakning och lägeskontroller, anläggningsutsättning eller utsättning av hus, utsättning av vägar, och mycket mer.

I vår projekteringsmätning använder vi oss av den modernaste tekniken och ingenjörs-teknologin för att ge våra kunder den precisa och konkreta mättningen, samt uppfylla våra kunders krav. Vi redovisar inmätningarna enligt önskemål, både 2D och 3D. Vår höga kompetens är tack vare vår välutbildade personal, som gång på gång har kunnat uppfylla våra kunders behov och önskemål på ett proffesionellt och korrekt vis.


Vi kan mätning.


Mätteknik Stockholm har stor kunskap och erfarenhet av projekteringsmätning i de flesta miljöer och marktyper, och vet exakt vad projektören söker. Vår inmätning består av byggnader, markområde, skog, gator, vägar, täkter, mm, och erhåller högsta kunskap inom inomhusmätning samt upprättande av ritningar och bygghandlingar. Dessutom finns vi runt runtom hela landet, och är tillgängliga vid behov skulle ni behöva råd eller tips. Vår projekteringsmätning är för stora och små byggprojekt.

Vår inmätning kommer att användas inom projektering, volymberäkning och som relationunderlag. Det viktigaste är att mäta de rätta punkterna enligt ändamålet för det bästa resultatet och det rätta priset. För att ge kunden en preliminär kostnadsbild av deras vision och tankar har våra erfarna och kunniga mättekniker tillsammans med projektörer tagit fram kalkylunderlag inför varje projekt.